B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE är ett av dem. Statusen för B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE är att Bolaget är aktivt.

B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE är ett Enskild firma och skapades 1984-01-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE ska trivas.

B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet samt tillverkning av smide m.m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-70570.

.

De som är på något sätt har med B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE är GUSTAVSSON, BÖRJE OSKAR ARNE som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

B. GUSTAVSSON BYGG, SVETS O SMIDE har 510228-XXXX som sitt organisationsnummer.