INGMAR HEDENBORGS TAXI

Skåne län

Information

510405-XXXX är organisationsnummer för verksamheten INGMAR HEDENBORGS TAXI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INGMAR HEDENBORGS TAXI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som INGMAR HEDENBORGS TAXI finns i.

INGMAR HEDENBORGS TAXI har varit registrerat sedan 1990-02-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för INGMAR HEDENBORGS TAXI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

INGMAR HEDENBORGS TAXI är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för INGMAR HEDENBORGS TAXI är följande:

Vill ni komma i kontakt med INGMAR HEDENBORGS TAXI så kan ni göra det på telefon genom 070-6866488 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med INGMAR HEDENBORGS TAXI och det är Hedenborg, Anders Ingmar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,