Segerströms Antikvariat & Loppis

Skåne län

Information

Segerströms Antikvariat & Loppis hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Segerströms Antikvariat & Loppis finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Segerströms Antikvariat & Loppis tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Segerströms Antikvariat & Loppis har haft sedan 2004-12-02. Segerströms Antikvariat & Loppis har funnits sedan och 2004-12-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Segerströms Antikvariat & Loppis så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-13086.

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Segerströms Antikvariat & Loppis har idag 510622-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Segerströms Antikvariat & Loppis

Handel med nya och begagnade varor såsom möbler, husgeråd, kläder, tidningar, böcker, LP och CD-skivor, filmer, loppisprylar såsom glas, porslin, prydnadssaker, lampor och tavlor samt torghandel och marknader med dessa varor.

I Segerströms Antikvariat & Loppis så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Segerström, Lilian Marianne Carina som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, Segerström, Stig Arne som är född 1946 och har titeln Prokurist, .