ALFS ORIGINAL-ATELJÉ

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och ALFS ORIGINAL-ATELJÉ är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ALFS ORIGINAL-ATELJÉ är ett av dem. Statusen för ALFS ORIGINAL-ATELJÉ är att Bolaget är aktivt.

ALFS ORIGINAL-ATELJÉ är ett Enskild firma och skapades 1984-02-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ALFS ORIGINAL-ATELJÉ ska trivas.

ALFS ORIGINAL-ATELJÉ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Framställning av och handel med originalprodukter inom reklam, illustration och konst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ALFS ORIGINAL-ATELJÉ är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är ALFS ORIGINAL-ATELJÉ och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med ALFS ORIGINAL-ATELJÉ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-20014.

.

De som är på något sätt har med ALFS ORIGINAL-ATELJÉ är ROSLUND, ALF CHRISTER som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ALFS ORIGINAL-ATELJÉ har 510903-XXXX som sitt organisationsnummer.