LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD

Skåne län

Information

LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-08-09.

LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1973-05-18. Men sedan 1996-01-01 så har LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-25195.

Landskrona arbetar för att företag som LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD. Det finns flera företag i Skåne län.

Handel, import- och agenturrörelse samt fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD och det är följande personer, HEDSGÅRD, CARL ANDERS som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för LIME LANDSKRONA IMPORT OCH MARIN ELEKTRONIK HEDSGÅRD är 511215-XXXX.