AK Svets & Smide

Skåne län

Information

511221-XXXX är organisationsnummer för företaget AK Svets & Smide. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AK Svets & Smide är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som AK Svets & Smide finns i.

AK Svets & Smide har varit registrerat sedan 1994-03-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AK Svets & Smide så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

AK Svets & Smide är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för AK Svets & Smide är följande:

Vill ni komma i kontakt med AK Svets & Smide så kan ni göra det på telefon genom 0418-70516 eller genom brev på följande adress:

Svetsning och smidesarbeten samt reparation och montering av pumpar och industrimaskiner, såsom växellådor, elmotorer, kompressorer, vacumpumpar, vätskepumpar, fläktar och filter.

Det finns olika personer som har en koppling med AK Svets & Smide och det är Koivistoinen, Niilo Armas Olavi som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,