Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige

Skåne län

Information

Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige är en verksamhet som finns i Landskrona. I Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söndergaard, Tom Granstrup som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Alf Lennart som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige på telefon 0418-457550.

Filialen skall bedriva import, tillverkning och försäljning av stoftkontroll- och filterutrustning samt annan utrustning för bekämpande av föroreningar.

Idag är Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige av bolagstypen Filial.

Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige så är det följande:
Firman tecknas ensam av -Söndergaard, Tom Granstrup

Donaldson Scandinavia Aps, Danmark, Filial Sverige har 516402-5818 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.