KERTEXT

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och KERTEXT är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och KERTEXT är ett av dem. Statusen för KERTEXT är att Bolaget är aktivt.

KERTEXT är ett Enskild firma och skapades 2004-10-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som KERTEXT ska trivas.

KERTEXT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation omsömnad av textilier. Sömnad och uppsättning av hemtextilier. Omklädning och reparation av möbler. Utformning av reklam text bild. Konsult tjänst av tekniska lösning inom maskinteknik. Uthyrning av tjänst inom handeln vilket innebär att jag säljer min kundskap som tjänst till handeln mot fakturering per timme samt försäljning av hemtextiler.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KERTEXT är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är KERTEXT och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med KERTEXT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-23826.

.

De som är på något sätt har med KERTEXT är Jacobsson, Irene Ros-Mari som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KERTEXT har 520213-XXXX som sitt organisationsnummer.