Peter Johansson Konsult

Skåne län

Information

520226-XXXX är organisationsnummer för företaget Peter Johansson Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Johansson Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Peter Johansson Konsult finns i.

Peter Johansson Konsult har varit registrerat sedan 2007-10-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Johansson Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Peter Johansson Konsult är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Peter Johansson Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peter Johansson Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0418-17556 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom lgistik, ballast, markentrprenader och därmed liknande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Johansson Konsult och det är Johansson, Lars-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, Langhammer, Carina Agneta som är född 1962 och har titeln Prokurist,