K. Larssons Gräv & Schakt

Skåne län

Information

K. Larssons Gräv & Schakt hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där K. Larssons Gräv & Schakt finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. K. Larssons Gräv & Schakt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket K. Larssons Gräv & Schakt har haft sedan 1994-01-01. K. Larssons Gräv & Schakt har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till K. Larssons Gräv & Schakt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-433348.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

K. Larssons Gräv & Schakt har idag 530218-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för K. Larssons Gräv & Schakt

Gräv och schakt.

I K. Larssons Gräv & Schakt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Jan Anders Kenneth som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .