HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM

Skåne län

Information

HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM är ett bolag som finns i Landskrona. I HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thelander, Hjördis Ingegerd som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM på telefon 0418-430296.

Illustration och reklamteckning, konsultativ verksamhet inom reklambranschen.

Idag är HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM av bolagstypen Enskild firma.

HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM så är det följande:

HJÖRDIS HÅKANSSONS ILLUSTRATION OCH REKLAM har 530707-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.