SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING är ett av dem. Statusen för SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING är att Bolaget är aktivt.

SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING är ett Enskild firma och skapades 1987-03-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING ska trivas.

SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Dam och herrfriseringsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-411375.

.

De som är på något sätt har med SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING är Vrabl, Lidija som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SANDVÅNGENS DAM-HERRFRISERING har 530918-XXXX som sitt organisationsnummer.