Beteendekonsulten i Landskrona

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Beteendekonsulten i Landskrona är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Beteendekonsulten i Landskrona är ett av dem. Statusen för Beteendekonsulten i Landskrona är att Bolaget är aktivt.

Beteendekonsulten i Landskrona är ett Enskild firma och skapades 2007-02-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Beteendekonsulten i Landskrona ska trivas.

Beteendekonsulten i Landskrona är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet mot skolor med elever som har särskilda behov

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Beteendekonsulten i Landskrona är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är Beteendekonsulten i Landskrona och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Beteendekonsulten i Landskrona så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3669045.

.

De som är på något sätt har med Beteendekonsulten i Landskrona är Olsson, Lars Erik Krister som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Beteendekonsulten i Landskrona har 540510-XXXX som sitt organisationsnummer.