Artistkonsult Vahid Kapo

Skåne län

Information

550703-XXXX är organisationsnummer för bolaget Artistkonsult Vahid Kapo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Artistkonsult Vahid Kapo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Artistkonsult Vahid Kapo finns i.

Artistkonsult Vahid Kapo har varit registrerat sedan 1998-11-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Artistkonsult Vahid Kapo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Artistkonsult Vahid Kapo är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Artistkonsult Vahid Kapo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Artistkonsult Vahid Kapo så kan ni göra det på telefon genom 0418-436353 eller genom brev på följande adress:

Artistförmedling, försäljning av CD, video och kassettband. Arrangemang av konserter.

Det finns olika personer som har en koppling med Artistkonsult Vahid Kapo och det är Kapo, Vahid som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, Kapo, Vahida Ida som är född 1962 och har titeln Prokurist,