W. Weibull Aktiebolag

Skåne län

Information

W. Weibull Aktiebolag är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som W. Weibull Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

W. Weibull Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

W. Weibull Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1930-01-15. Men sedan 1980-01-01 så har W. Weibull Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Onsjöv. 13, 268 31, Svalöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på W. Weibull Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Landskrona arbetar för att företag som W. Weibull Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för W. Weibull Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva växtförädlings- och reproduktionsverksamhet, jordbruk, handels- och fabriksrörelse, fastighetsuthyrning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för W. Weibull Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till W. Weibull Aktiebolag och det är följande personer, Annas, Jan Peter som är född 1969 och har titeln VD, Annas, Jan Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Per Sven Mattias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för W. Weibull Aktiebolag är 556028-5545.