Haldex Traction Aktiebolag

Skåne län

Information

Haldex Traction Aktiebolag är ett bolag som finns i Landskrona. I Haldex Traction Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlén, Ulf Thomas som är född 1948 och har titeln VD, Ahlén, Ulf Thomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Olof Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Stefan Björn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Stenudd, Monica Liselott som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Haldex Traction Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Haldex Traction Aktiebolag på telefon 0418-476500.

Bolaget skall bedriva utveckling, konstruktion, tillverkning och försäljning av verkstadsprodukter och system för fordon samt försäljning av därmed sammanhängande tjänster och utrustning, ävensom bedriva uthyrning av fast och lös egendom, såsom industriinventarier, fordon, flygplan och båtar, samt förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Haldex Traction Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Haldex Traction Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Haldex Traction Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Haldex Traction Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Haldex Traction Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Haldex Traction Aktiebolag har 556040-2736 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.