JK Bygg och Fönster Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom processindustrin samt därmed förenlig verksamhet, bedriva handel med bilar och reservdelar samt därmed förenlig verksamhet, bedriva handel med och förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet samt bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet, bedriva reparation och skötsel av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet samt bedriva återvinning av ädelmetaller samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JK Bygg och Fönster Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är JK Bygg och Fönster Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1945-12-22 så skapades JK Bygg och Fönster Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel JK Bygg och Fönster Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

JK Bygg och Fönster Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-05-22

556046-5105 är organisationsnummret för företaget som finns i Landskrona.

Just nu är JK Bygg och Fönster Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JK Bygg och Fönster Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-9405570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom JK Bygg och Fönster Aktiebolag är Andersson, Kjell Åke Harry som är född 1946 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .