LO Smides- och Montage Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns LO Smides- och Montage Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. LO Smides- och Montage Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

LO Smides- och Montage Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556059-8004.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0418-24560 alternativt besöka eller skicka post till LO Smides- och Montage Aktiebolag på följande adress Varvsv. 79, 261 35, Landskrona.

LO Smides- och Montage Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I LO Smides- och Montage Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Gunbritt Anita som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra konstruktions-, smides- och montagearbeten av järn inom byggbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.