Elpe Formplast Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Elpe Formplast Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Elpe Formplast Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elpe Formplast Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elpe Formplast Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1954-12-31. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Elpe Formplast Aktiebolag ska trivas.

Elpe Formplast Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka plastverktyg och plastprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elpe Formplast Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Elpe Formplast Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Elpe Formplast Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-411511.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Elpe Formplast Aktiebolag är Persson, Hans Alve Willy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kerstin Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor, .

Elpe Formplast Aktiebolag har 556060-6179 som sitt organisationsnummer.