Haldex Brake Products Aktiebolag

Skåne län

Information

556068-2758 är organisationsnummer för verksamheten Haldex Brake Products Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Haldex Brake Products Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Haldex Brake Products Aktiebolag finns i.

Haldex Brake Products Aktiebolag har varit registrerat sedan 1959-02-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Haldex Brake Products Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Haldex Brake Products Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Haldex Brake Products Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Haldex Brake Products Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-476000 eller genom brev på följande adress:
Instrumentg. 15, 261 51, Landskrona

Bolagets verksamhet är att - för egen räkning eller i kommission för annan- bedriva utveckling, konstruktion, tillverkning och försäljning av tekniskt avancerade verksatdsprodukter samt försäljning av därmed sammanhängande tjänster och utrustning, ävensom bedriva uthyrning av fast och lös egendom, förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Haldex Brake Products Aktiebolag och det är Ekberg, Andreas Hans som är född 1969 och har titeln VD, Ekberg, Andreas Hans som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Longbottom, Jay Clifford som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Johansson, Lars Stefan Björn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Stenudd, Monica Liselott som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor