Rosengren & Partners Revision Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Rosengren & Partners Revision Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Rosengren & Partners Revision Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Rosengren & Partners Revision Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1959-12-21 så har Rosengren & Partners Revision Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Rosengren & Partners Revision Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Rosengren & Partners Revision Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nyg. 9, 261 31, Landskrona. Vi ni istället prata med Rosengren & Partners Revision Aktiebolag så kan ni göra det på 0418-16480.

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet med tillhörande konsultationer, utföra databehandling, försälja kontorsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Rosengren & Partners Revision Aktiebolag har 556070-5211 som sitt organisationsnummer.