Aktiebolaget Centralvärme

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Aktiebolaget Centralvärme är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Centralvärme är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Centralvärme är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Centralvärme är ett Aktiebolag och skapades 1960-07-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Centralvärme ska trivas.

Aktiebolaget Centralvärme är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra värme- och sanitetsinstallation samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Centralvärme är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Centralvärme Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Centralvärme så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-16560.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Centralvärme är Djurhammar, Ulf Rickard som är född 1952 och har titeln VD, Djurhammar, Ulf Rickard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tubelius, Py Eva-Lotta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Ståhl, Yvonne Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Centralvärme har 556072-7892 som sitt organisationsnummer.