Wittings Skor AB

Skåne län

Information

Wittings Skor AB är en verksamhet som finns i Landskrona. I Wittings Skor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Ann-Margrethe som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Åse Annelie Helene som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wittings Skor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wittings Skor AB på telefon 0418-411507.

Bolaget skall bedriva handel med skor, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wittings Skor AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wittings Skor AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wittings Skor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Wittings Skor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wittings Skor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Wittings Skor AB har 556073-7974 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.