Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1960-11-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag ska trivas.

Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-411781.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag är Pålsson, Gert Ingvar som är född 1943 och har titeln VD, Pålsson, Gert Ingvar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Claes Karl-Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pålsson, Jörgen Ingmar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Pålssons Fastigheter i Landskrona Aktiebolag har 556074-3667 som sitt organisationsnummer.