DSM Resins Scandinavia Aktiebolag

Skåne län

Information

DSM Resins Scandinavia Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där DSM Resins Scandinavia Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. DSM Resins Scandinavia Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket DSM Resins Scandinavia Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. DSM Resins Scandinavia Aktiebolag har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till DSM Resins Scandinavia Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-56600.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är DSM Resins Scandinavia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

DSM Resins Scandinavia Aktiebolag har idag 556074-4319 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för DSM Resins Scandinavia Aktiebolag

Bolaget skall idka tillverkning av och handel med kemisk-tekniska produkter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I DSM Resins Scandinavia Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Alf Åke som är född 1950 och har titeln VD, Jönsson, Alf Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, de Vreeze, Dimitri Edward som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, de Vries, Roelof Sietze som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor.