Aktiebolaget Nilsson & Johanssons Elektriska

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Nilsson & Johanssons Elektriska. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Nilsson & Johanssons Elektriska tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Nilsson & Johanssons Elektriska är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556075-9648.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0418-29525 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Nilsson & Johanssons Elektriska på följande adress Malmöv. 36, 261 51, Landskrona.

Aktiebolaget Nilsson & Johanssons Elektriska är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Nilsson & Johanssons Elektriska så sitter följande personer i styrelsen: Olsson, Malte Ingvar Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Olsson, Lena Janeth Irene som är född 1952 och har titeln Suppleant , Svensson, Lisbeth Eva Marianne som är född 1958 och har titeln Suppleant , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elektrisk installationsrörelse samt handel inom samma bransch.