CANEB Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och CANEB Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och CANEB Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CANEB Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

CANEB Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1962-10-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som CANEB Aktiebolag ska trivas.

CANEB Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska driva handel med livsmedelsförpackningar och försäljning av livsmedel till dagligvaruhandeln samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CANEB Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är CANEB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med CANEB Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-25030.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med CANEB Aktiebolag är Hjalmarsson, Dan Olof som är född 1974 och har titeln VD, Hjalmarsson, Dan Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Hans Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjalmarsson, Ruth Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

CANEB Aktiebolag har 556084-5629 som sitt organisationsnummer.