J.O.Abrahamssons Eftr.Trävaru Aktiebolag (Xl-Bygg A-Trä)

Skåne län

Information

I Skåne län så finns J.O.Abrahamssons Eftr.Trävaru Aktiebolag (Xl-Bygg A-Trä). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. J.O.Abrahamssons Eftr.Trävaru Aktiebolag (Xl-Bygg A-Trä) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

J.O.Abrahamssons Eftr.Trävaru Aktiebolag (Xl-Bygg A-Trä) är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556087-4447.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0418-446644 alternativt besöka eller skicka post till J.O.Abrahamssons Eftr.Trävaru Aktiebolag (Xl-Bygg A-Trä) på följande adress Verkstadsg. 53, 261 35, Landskrona.

J.O.Abrahamssons Eftr.Trävaru Aktiebolag (Xl-Bygg A-Trä) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I J.O.Abrahamssons Eftr.Trävaru Aktiebolag (Xl-Bygg A-Trä) så sitter följande personer i styrelsen: , , , Nilsson, Pia Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med trävaror, byggnadsmaterial och järnvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.