Tressport och Lek AB

Skåne län

Information

Tressport och Lek AB är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Tressport och Lek AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tressport och Lek AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Tressport och Lek AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1963-09-05. Men sedan 1979-01-01 så har Tressport och Lek AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lodjursg. 4 B, 261 44, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tressport och Lek AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-56060.

Landskrona arbetar för att bolag som Tressport och Lek AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tressport och Lek AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva grossiströrelse med leksaks-, motions- och kraftsportartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tressport och Lek AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Klitte Lundgren, Bengt Fredrik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tressport och Lek AB och det är följande personer, Klitte Lundgren, Bengt Fredrik som är född 1984 och har titeln Extern VD, Ohldieck, Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Caröen Nielsen, Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jakobsen, Ivan B som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mjelde, Arild som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Monsen, Frode som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Tressport och Lek AB är 556088-9734.