P Mantorp Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva utvecklingsarbeten inom bygg- och planering avseende husbyggnad och stadsplanering.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P Mantorp Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är P Mantorp Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1964-01-15 så skapades P Mantorp Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel P Mantorp Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556090-8872 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Landskrona.

Just nu är P Mantorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med P Mantorp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-28050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom P Mantorp Aktiebolag är Broberg, Måns Peter Mantorp som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Jens Peter Mantorp som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .