Lyckeby Industrial AB (Landskronafabriken)

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Lyckeby Industrial AB (Landskronafabriken). Det finns flera bolag som liknar Lyckeby Industrial AB (Landskronafabriken) i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lyckeby Industrial AB (Landskronafabriken) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1964-12-02 så har Lyckeby Industrial AB (Landskronafabriken) varit registrerat och sedan 1981-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lyckeby Industrial AB (Landskronafabriken) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Lyckeby Industrial AB (Landskronafabriken) så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lyckeby Industrial AB (Landskronafabriken) så kan ni göra det på 044-286100.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av lim- och klisterprodukter, fogmassor, tätningsmedel samt stärkelsepro- dukter till pappersindustri, kemisk industri, teknisk industri och byggnadsindustri samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nyoszoli, Ernö som är född 1950 och har titeln Extern VD, Johansson, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, John, Hans Yngve som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsson, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Johansson, Bengt Olof -John, Hans Yngve -Nyoszoli, Ernö Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Lyckeby Industrial AB (Landskronafabriken) har 556095-4124 som sitt organisationsnummer.