E. Nilssons Mekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av maskiner för bil- och mekanisk tillverkningsindustri samt mekanisk verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för E. Nilssons Mekaniska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är E. Nilssons Mekaniska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1965-02-26 så skapades E. Nilssons Mekaniska Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel E. Nilssons Mekaniska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

E. Nilssons Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556096-9007 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är E. Nilssons Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med E. Nilssons Mekaniska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-446560 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom E. Nilssons Mekaniska Aktiebolag är Mahler, Anders Hyrup som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Mahler, Börge Hyrup som är född 1931 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .