CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag

Skåne län

Information

CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1965-03-26. Men sedan 1980-01-01 så har CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gubbhögsg. 8, 261 51, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-10097.

Landskrona arbetar för att bolag som CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att konsultverksamhet samt förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag och det är följande personer, Tygård, Carl-Johan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tygård, Pia Inger Susanne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CAJOT FÄRG & INVEST Aktiebolag är 556097-4007.