Aktiebolaget Meigårds Trafikskola

Skåne län

Information

Aktiebolaget Meigårds Trafikskola hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Aktiebolaget Meigårds Trafikskola finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Meigårds Trafikskola tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Aktiebolaget Meigårds Trafikskola har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Meigårds Trafikskola så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Långg. 10, 261 31, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-20300.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Meigårds Trafikskola Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Meigårds Trafikskola har idag 556103-1286 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Meigård, Ingrid Birgitta -Meigård, Torsten Henrik är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Meigårds Trafikskola

Bolaget skall bedriva yrkesmässig utbildning av bil- och mc-förare (körskola), försäljning av utbildningsmaterial till trafikskoleelever samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Meigårds Trafikskola så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Meigård, Torsten Henrik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Meigård, Ingrid Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .