Pilkington Automotive Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Pilkington Automotive Sweden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Pilkington Automotive Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Pilkington Automotive Sweden Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556114-4949.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0418-449300 alternativt besöka eller skicka post till Pilkington Automotive Sweden Aktiebolag på följande adress Drevg. 1, 261 51, Landskrona.

Pilkington Automotive Sweden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Pilkington Automotive Sweden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Andersson, Carl Göran Stefan som är född 1967 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Grönholm, Ismo Juhani som är född 1963 och har titeln Suppleant , Liljedahl, Per Olof Ingvar som är född 1973 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka säkerhetsglas ävensom driva handel därmed och andra glasprodukter jämte utöva därmed förenlig verksamhet.