Galvanoverkens Förvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Galvanoverkens Förvaltning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Galvanoverkens Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Galvanoverkens Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556118-2477.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0418-449870 alternativt besöka eller skicka post till Galvanoverkens Förvaltning Aktiebolag på följande adress Gasverksg. 23, 261 35, Landskrona.

Galvanoverkens Förvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Galvanoverkens Förvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Magnusson, Eva Kerstin Maria som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska utgöras av förvaltning och uthyrning av fastigheter och industriinventarier samt härmed förenlig verksamhet.