Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag

Skåne län

Information

Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gasverksg. 27, 261 35, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-446560.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag har idag 556126-6429 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Mahler, Anders Hyrup -Mahler, Börge Hyrup är den som för stunden ansvarar för Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är konsutlerande ingenjörs- firma, tillverkning och montage av maskiner för tillverknings- industrin och därmed förenlig verksamhet.

I Ingenjörsfirma B.H. Mahler Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mahler, Anders Hyrup som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Mahler, Börge Hyrup som är född 1931 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .