SKF Sealing Solutions AB

Skåne län

Information

SKF Sealing Solutions AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där SKF Sealing Solutions AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SKF Sealing Solutions AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. SKF Sealing Solutions AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SKF Sealing Solutions AB så kan ni göra det genom att skicka er post till BJÖRNGATAN 16, 261 44, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-57800.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SKF Sealing Solutions AB Privat, ej börsnoterat.

SKF Sealing Solutions AB har idag 556133-3625 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Christerson, Håkan Wilhelm -Fröst, Karl Olof Thomas -Kullberg, Per Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för SKF Sealing Solutions AB

Bolaget skall bedriva försäljning av tätningselement samt konsulterande verksamhet inom branschen, samt därmed förenlig verksamhet.

I SKF Sealing Solutions AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Christerson, Håkan Wilhelm som är född 1962 och har titeln VD, Christerson, Håkan Wilhelm som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröst, Karl Olof Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kullberg, Per som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Ivdal, Nils Anders som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.