Skogens Gödslings Aktiebolag

Skåne län

Information

556137-5030 är organisationsnummer för företaget Skogens Gödslings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skogens Gödslings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Skogens Gödslings Aktiebolag finns i.

Skogens Gödslings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-07-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skogens Gödslings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Skogens Gödslings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skogens Gödslings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Erlingson, Lars Mogens -Huss, Per Arne Magnus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Skogens Gödslings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-76500 eller genom brev på följande adress:
Storg. 24, 261 31, Landskrona

Bolaget skall skall marknadsföra skogsgödselprodukter och utföra spridning av sådana produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skogens Gödslings Aktiebolag och det är Huss, Per Arne Magnus som är född 1963 och har titeln Extern VD, Erlingson, Lars Mogens som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Folke Albin som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Mats som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramel, Carl som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Erik Daniel som är född 1968 och har titeln SuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor,