Sonargon Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Sonargon Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sonargon Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sonargon Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sonargon Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-04-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sonargon Aktiebolag ska trivas.

Sonargon Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av tekniska produkter, dels driva handelsrörelse med huvudsakligen kapitalvaror, dels att marknadsföra och utföra eller förmedla ingenjörs- och konsulttjänster avseende bl.a. utveckling, administration, kon- struktion, tillverkning, försäljning, montering, och underhåll samt utbildningsverksamhet rörande mekaniska, elektriska, pneumatiska, hydrauliska, kemiska eller byggnadstekniska system och produkter, dels att förvalta aktier och andra värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sonargon Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Sonargon Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Sonargon Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-430022.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sonargon Aktiebolag är Kulander, Ingrid Johanna som är född 1943 och har titeln VD, Kulander, Ingrid Johanna som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kulander, Leif Ronnie som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kulander, Pia Annika som är född 1973 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Sonargon Aktiebolag har 556146-3042 som sitt organisationsnummer.