Aktiebolaget Tågerups Trädgård

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva produktion av och handel med trädgårdsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Tågerups Trädgård vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Aktiebolaget Tågerups Trädgård ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1971-11-15 så skapades Aktiebolaget Tågerups Trädgård och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Tågerups Trädgård har haft det sedan 1996-01-01.

Aktiebolaget Tågerups Trädgård är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556153-5914 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är Aktiebolaget Tågerups Trädgård Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Tågerups Trädgård så går det att nå dem via telefon på 0418-450880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Tågerups Trädgård är Svegin, Sten Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svegin, Sara Annika som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .