Cemacarl Värdepappershandel AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cemacarl Värdepappershandel AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Cemacarl Värdepappershandel AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1972-02-21 så skapades Cemacarl Värdepappershandel AB och verksamheten är har F-skattsedel Cemacarl Värdepappershandel AB har haft det sedan 1994-01-01.

556158-9507 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Landskrona.

Just nu är Cemacarl Värdepappershandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Cemacarl Värdepappershandel AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cemacarl Värdepappershandel AB är Carlsson, Eskil Edvard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Marie Christine som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .