RevisorsHuset i Landskrona AB

Skåne län

Information

RevisorsHuset i Landskrona AB är ett bolag som finns i Landskrona. I RevisorsHuset i Landskrona AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Curt Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RevisorsHuset i Landskrona AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå RevisorsHuset i Landskrona AB på telefon 0418-13000.

Bolaget skall bedriva redovisnings- revisionsbyråverksamhet jämte konsulterande verksamhet.och därmed förenlig verksamhet.

Idag är RevisorsHuset i Landskrona AB av bolagstypen Aktiebolag.

RevisorsHuset i Landskrona AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

RevisorsHuset i Landskrona AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och RevisorsHuset i Landskrona AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RevisorsHuset i Landskrona AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

RevisorsHuset i Landskrona AB har 556172-2850 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.