Glasögon-Specialisten i Landskrona Aktiebolag (Synsam)

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel och utföra tjänster inom optikerbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Glasögon-Specialisten i Landskrona Aktiebolag (Synsam) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Glasögon-Specialisten i Landskrona Aktiebolag (Synsam) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1973-07-19 så skapades Glasögon-Specialisten i Landskrona Aktiebolag (Synsam) och bolaget är har F-skattsedel Glasögon-Specialisten i Landskrona Aktiebolag (Synsam) har haft det sedan 1994-01-01.

Glasögon-Specialisten i Landskrona Aktiebolag (Synsam) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556182-6008 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är Glasögon-Specialisten i Landskrona Aktiebolag (Synsam) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Glasögon-Specialisten i Landskrona Aktiebolag (Synsam) så går det att nå dem via telefon på 0418-24030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -Norstedt, Lars Johan Magnus -Sjödahl, Jenny Anette

Följande personer är på något sätt aktiva inom Glasögon-Specialisten i Landskrona Aktiebolag (Synsam) är Norstedt, Lars Johan Magnus som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Sjödahl, Jenny Anette som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Norstedt, Barbro Marianne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norstedt, Lars Yngve som är född 1945 och har titeln Suppleant, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.