Walter Sarstedt Aktiebolag

Skåne län

Information

Walter Sarstedt Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Walter Sarstedt Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Walter Sarstedt Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Walter Sarstedt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Walter Sarstedt Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Walter Sarstedt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kamg. 20, 261 51, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-29540.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Walter Sarstedt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Walter Sarstedt Aktiebolag har idag 556185-7565 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Walter Sarstedt Aktiebolag

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av sjukvårds- och laboratoriematerial samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Walter Sarstedt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sarstedt Walter Ernst Philipp som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pitsch, Annegret som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Bo Peter som är född 1966 och har titeln Delgivningsbar person, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisor, Thuresson, Tomas Johan som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.