Förvaltningsaktiebolaget Zeilon

Skåne län

Information

Förvaltningsaktiebolaget Zeilon hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Förvaltningsaktiebolaget Zeilon finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Förvaltningsaktiebolaget Zeilon tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Förvaltningsaktiebolaget Zeilon har haft sedan 2001-03-02. Förvaltningsaktiebolaget Zeilon har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Förvaltningsaktiebolaget Zeilon så kan ni göra det genom att skicka er post till Heimdalsg. 21, 261 62, Glumslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-70166.

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Förvaltningsaktiebolaget Zeilon Privat, ej börsnoterat.

Förvaltningsaktiebolaget Zeilon har idag 556192-3615 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Förvaltningsaktiebolaget Zeilon

Bolaget skall äga, inneha och förvalta patenträttigheter, samt fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Förvaltningsaktiebolaget Zeilon så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zeilon, Sten Olof som är född 1929 och har titeln VD, Zeilon, Sten Olof som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Zeilon, Gerd Birgitta som är född 1933 och har titeln Suppleant, Persson, Anders Olof som är född 1976 och har titeln Revisor, Björnstedt, Lars Anders som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.