LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB är ett av dem. Statusen för LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB är att Bolaget är aktivt.

LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB är ett Aktiebolag och skapades 1977-10-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB ska trivas.

LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall insamla, transportera och behandla avfall och driva därmed förenlig rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-450100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Nimmermark, Jan Erik Artursson -Olsson, Bengt Krister eller en av dem i förening med en av -Andersson, Alf Inge -Engström, Tommy -Lundgren, Bo Knut Stefan -Meerwald, Jonny Per Henrik -Persson, Lena Margareta -Sjögren, Hans Erik -Svensson, Nils Rolf Ingvar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB är Persson, Lena Margareta som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Meerwald, Jonny Per Henrik som är född 1974 och har titeln Extern VD, Nimmermark, Jan Erik Artursson som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Alf Inge som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Tommy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Bo Knut Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotOlsson, Bengt Krister som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Hans Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Rolf Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotBengtsson, Leif Boris som är född 1937 och har titeln SuppleantHägg, Carl Leif Gunnar som är född 1943 och har titeln SuppleantMagnusson, Kjartan Svavarsson som är född 1967 och har titeln SuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorHallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln HuvudansvarigrevisorAndersson, John Lennart Sigfrid som är född 1943 och har titeln LekmannarevisorTrana, Stanco Stanislav Nikolai som är född 1964 och har titeln LekmannarevisorPersson, Per Erik Christer som är född 1946 och har titeln LekmannarevisorssuppleantTykesson, Klas Martin som är född 1934 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

LSR Landskrona-Svalövs Renhållnings AB har 556195-7506 som sitt organisationsnummer.