meiller direct AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och meiller direct AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och meiller direct AB är ett av dem. Statusen för meiller direct AB är att Bolaget är aktivt.

meiller direct AB är ett Aktiebolag och skapades 1979-05-30. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som meiller direct AB ska trivas.

meiller direct AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-10. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och marknadsföring av trycksaker, förlagsprodukter, reklammaterial, processkort, kreditkort och smart cards. Härutöver skall bolaget producera tjänster inom marknadsföring och direktreklam samt bedriva förmedling och försäljning av adress- och kundregister samt bedriva med förut nämnd verksamhet förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att meiller direct AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-10.

Idag är meiller direct AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med meiller direct AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-447171.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med meiller direct AB är Simon, Dieter Otto som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Engelbrecht, Albert som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Pär-Axel Jesper som är född 1970 och har titeln Delgivningsbar person, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

meiller direct AB har 556200-2971 som sitt organisationsnummer.