Jönssons Bilelektriska Aktiebolag

Skåne län

Information

556202-2656 är organisationsnummer för företaget Jönssons Bilelektriska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jönssons Bilelektriska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Jönssons Bilelektriska Aktiebolag finns i.

Jönssons Bilelektriska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-12-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jönssons Bilelektriska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jönssons Bilelektriska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jönssons Bilelektriska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Jönssons Bilelektriska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3767342 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall utföra bilelektriska reparationer samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jönssons Bilelektriska Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,