P Å Wasberger Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och P Å Wasberger Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och P Å Wasberger Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P Å Wasberger Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P Å Wasberger Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-12-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som P Å Wasberger Aktiebolag ska trivas.

P Å Wasberger Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult och agenturverksamhet i den grafiska branschen samt bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av elektroniska styrsystem för den grafiska branschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P Å Wasberger Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är P Å Wasberger Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med P Å Wasberger Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-56700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Marklund, Mats Gunnar -Persson, Eva Berit Elisabeth -Sundqvist, Håkan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med P Å Wasberger Aktiebolag är Persson, Eva Berit Elisabeth som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Marklund, Mats Gunnar som är född 1963 och har titeln Extern VD, Malmqvist, Christian Mattias som är född 1976 och har titeln Extern vice VD, Andersson, Börje Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundgren, Jan-Eric som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotSundqvist, Ann Linda Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant, Magnusson, Nils Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

P Å Wasberger Aktiebolag har 556207-3568 som sitt organisationsnummer.